Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen!
Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Schruifpui advies Rotterdam

Timmerbedrijf Maas bood aan om gewoon kostenloos even te bellen over de klacht. Hij gaf kostenloos advies en dat scheelde ons honderden euro's ! Chapeau warme douche ! Daarna deed de schuifpui het weer!

3 raamkozijnen vervangen

Mooie kozijnen voor een prima prijs. De kozijnen zijn snel ingemeten en geplaatst. De voordeur had een beetje speling en dit is meteen opgelost door Armand Maas. Top service!

Ramen en deuren Breda

De heer Maas kwam op de afgesproken tijd en ging eerst alle betreffende ramen en deuren langs om in te schatten hoeveel tijd hij nodig zou hebben. Tijdens het herstellen gaf hij aan dat wanneer ik binnenwerk van sloten zou ophalen hij dit nog wel wilde plaatsen. Ondanks dat het oude deuren en ramen betrof heeft hij alles naar volle tevredenheid hersteld. Een vakman pur sang.

Buitendeuren plaatsen Tilburg

Na de afspraak gemaakt te hebben is snel bekeken wat ik wil en wordt er met mijn wensen rekening gehouden. Snel hierna is mijn poort netjes op tijd geplaatst en ook keurig afgewerkt. Ook bij de levering van het verkeerde deurbeslag was dit binnen no-time geregeld. Ook mijn volgende deur zal ik weer bestellen bij hem.