Referenties

Wilt u een referentie achterlaten stuur ons dan een e-mail.

Zie ook onze referenties op werkspot.nl.

Kozijn maken en plaatsen met 2 draaikiepramen

Armand Maas heeft knap werk afgeleverd. Naast het prettige persoonlijke contact is het kozijn naar alle tevredenheid en vooral snel geleverd. Een absolute aanrader. Nout Siemons heeft het kozijn overigens ook erg vakkundig geplaatst op aanraden van Armand.

vervangen buitendeur en raam

prima! aardige vakmensen die meedenken. Snel, netjes, vriendelijke en betrouwbaar.

Poort vervangen

Zeer bekwame vakman die zijn product op tijd en tegen een goede prijs aflevert. Tevens denkt hij goed mee en houdt rekening met de bestaande situatie. Mocht ik nogmaals een deur, poort, kozijnen geplaatst moeten hebben dan zal ik wederom contact opnemen met dhr. Maas.

3 punts slot plaatsen

Snelle en vakkundige plaatsing van slot en beslag, bestaande beslag zelfs in kunnen ruilen voor een nette prijs, klasse!!

Kozijn tuinhuisje Kerkdriel

Prima werk geleverd!

Schruifdeur repareren

Schuifpui werkt weer perfect. Vriendelijke en betrouwbare houding!

Garagedeuren vervangen en tussendeur plaatsen

Heel snel gereageerd, heel snel datum van uitgevoering, en de klus was sneller klaar dan ik dacht! Heel prettig, ook prettige man en netjes afgewerkt en opgeruimd. Alle materialen werden geregeld, zelfs de kattenluiken! ik heb niets verder hoeven doen. Aanrader!

Voordeurkozijn vervangen

Machinaal Timmerbedrijf Maas B.V. is een vakkundige en vriendelijke opdrachtnemer. Mr. Maas had tijdens de intake de juiste maten opgenomen en vervolgens een week later een nieuw hardhouten deurkozijn geplaatst. Machinaal Timmerbedrijf Maas B.V. werkt nauwkeurig, snel en is aan te raden voor meerdere houtbewerkingsopdrachten.

Vervangen raam Breda

Een Aanrader , snel gereageerd, op tijd de klus klaar gemaakt en netjes afgewerkt en alles opgeruimd. Ik ben zeer tevreden!

Kozijn hang en sluitwerk

Prima geholpen en erg klantvriendelijk.

Nieuwe deuren dakterras

Goede duidelijke prijs en snelle levering. Goede zaken gedaan voor beide partijen.

Openslaande deuren

Snel komen inmeten, een heldere offerte en snel geplaatst. Denkt mee en geeft goede adviezen. Ik ben erg tevreden.

Draaikiep ramen Tilburg

Ik heb Timmerbedrijf Maas ervaren als erg betrouwbaar en vakkundig, geen 9 tot 5 mentaliteit! kortom erg tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden!helemaal top!

Kozijnen Langeweg

Timmerbedrijf Maas heeft de klus uitstekend volbracht. Mooie, robuuste kozijnen, goed op elkaar ingespeelde mannen bij het plaatsen, betrouwbaar qua afspraken maken, scherpe prijsstelling en prima garanties. Daar doen we in de toekomst graag opnieuw zaken mee!

Schruifpui advies Rotterdam

Timmerbedrijf Maas bood aan om gewoon kostenloos even te bellen over de klacht. Hij gaf kostenloos advies en dat scheelde ons honderden euro's ! Chapeau warme douche ! Daarna deed de schuifpui het weer!

3 raamkozijnen vervangen

Mooie kozijnen voor een prima prijs. De kozijnen zijn snel ingemeten en geplaatst. De voordeur had een beetje speling en dit is meteen opgelost door Armand Maas. Top service!

Ramen en deuren Breda

De heer Maas kwam op de afgesproken tijd en ging eerst alle betreffende ramen en deuren langs om in te schatten hoeveel tijd hij nodig zou hebben. Tijdens het herstellen gaf hij aan dat wanneer ik binnenwerk van sloten zou ophalen hij dit nog wel wilde plaatsen. Ondanks dat het oude deuren en ramen betrof heeft hij alles naar volle tevredenheid hersteld. Een vakman pur sang.

Buitendeuren plaatsen Tilburg

Na de afspraak gemaakt te hebben is snel bekeken wat ik wil en wordt er met mijn wensen rekening gehouden. Snel hierna is mijn poort netjes op tijd geplaatst en ook keurig afgewerkt. Ook bij de levering van het verkeerde deurbeslag was dit binnen no-time geregeld. Ook mijn volgende deur zal ik weer bestellen bij hem.