Deuren

Hebt u een stevige nieuwe voordeur nodig? Of dubbele deuren in uw garage? Of mooie deuren voor de entree van uw bedrijf? Machinaal timmerbedrijf Maas maakt deuren in alle soorten en maten en van vrijwel elke gewenste houtsoort. Het hout waarmee wij werken is PEFC-gecertificeerd. We komen uw deuren op maat zelf opmeten en afhangen, inclusief hang- en sluitwerk volgens de eisen van het PKVW (Politiekeurmerk Veilig Wonen), en eventueel inclusief het gewenste glas. Uiteraard gebeurt alles in goed overleg met de klant!

Kozijnen en ramen

Met een goed uitgeruste eigen werkplaats en een professioneel team maakt Machinaal Timmerbedrijf Maas houten kozijnen en ramen op maat. Wij werken met diverse soorten hout, zoals meranti, vuren, iroko, sapupira en mahonie. Heeft u andere wensen, dan kunnen wij deze in overleg met u ook realiseren. Wat u ook kiest, al onze kozijnen en ramen zijn van een hoge kwaliteit: van een simpel binnendeurkozijn tot een ingewikkelde schuifpui.

Zowel grote projecten als kleine klussen kunnen wij snel en vakkundig uitvoeren. Ook voor het inmeten en plaatsen van nieuwe kozijnen en ramen zijn wij uw juiste partner. Bovendien leveren wij uw ramen desgewenst inclusief glas. Heeft u advies nodig? Vraag het ons gerust!

Informatie en offerte

Wilt u meer informatie of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.